Friss topikok

  • A Román: kircsi lista, saját gyűjtés? (2015.09.21. 14:30) antitüntetőknek válasz
  • borisz: @kavicsq: na, így már legalább valós indokom is van arra, hogy miért toltam át estére :) kösz az ... (2014.02.22. 19:12) diéta 2014 - 14. nap
  • b0risz: @koljano1: természetesen a meló miatt kellett, magamtól még húztam volna :) (2014.02.18. 20:19) diéta 2014 - 11. nap
  • b0risz: most azt mondom, hogy nem akarok koffeint inni, ha ekkora para a ledzsalás róla. persze, buliban b... (2014.02.08. 09:16) diéta 2014 - 3. nap
  • b0risz: www.nosalty.hu/recept/spenot-pesto (fészbúkon dobta rám treszáné) én annyival megnehezítettem a do... (2014.02.06. 20:41) diéta 2014 - 2. nap

egy út sincs előttem, melyiket válasszam?

2013.05.21. 13:31 b0risz

nagyferó örök érvényű sorát azért ferdítettem ki a címben, mert ahogy közelednek a választások, egyre jobban érzem, hogy még mindig/már megint nincs olyan politikai erő, akit őszintén tudnék a szavazatommal támogatni. b-tervnek ott a kétfarkú kutyapárt, de nagyon félek attól, hogy végül annyira nem lesz semmilyen általam komolyan vehető jelölt, hogy végül tényleg rájuk fogok szavazni. 2002-ben még odaraktam az ikszet az szdszre, de aztán nem sokra rá masszív hányingerem volt tőlük. meg is érdemelték a liberalizmus szót lejárató gyáva, de legalább korrupt gecik, hogy beleveszett a pártjuk a pokolba. 

a para most az, hogy nagyon nem tetszenek a tökéletes kommunista módszerekkel dolgozó nertársak. vitán felül áll, nem lehet kérdés, hogy meg kell szabadulni ezektől. itt már nem csak a puszta anyagiakról van szó, mondjuk az mesébe illő,, hogy a gazdasághoz mennyire hüje párttól függetlenül bármelyik vezetőnk. de ami nagyon fáj, hogy lassan jogok nélküli rabszolgák leszünk mi is, mint a szüleink, nagyszüleink voltak. csak abból, ami most látszik, úgy tűnik, nekünk már párizsival sem akarják ezek a neorákosista nyomoroncok betömni a pofánkat.
viszont ami igazán elszomorító, hogy egyre inkább az körvonalazódik, hogy mégis ezek a férgek kerülnek újra a kormányhoz, leginkább azért, mert nincs aki leváltsa őket. (meg azért is, mert a választási törvényt is sikerült a maguk hasznára átírniuk, de ebbe bele sem megyek, mert áááá).

valaki másra kell szavazni, de kire? a jelenlegiek sajnos mellett nem szól semmi:

  • az mszp-s, meg a bajnais, pláne a gyurcsányos vonal tökéletesen vállalhatatlan. próbálta a fletó annak idején ráncba szedni azt a tróger mszp-t, de hiába. és ha még azzal a mamuttal a háta mögött sem tudott értelmesen kormányozni, akkor hangyafaszként nyilván semmit sem fog érni. a bajnai meg szakember-szagú, de közben kesztyűsbábnak is tűnik.
  • az lmp-ről nem tudok semmit, vagyis amit tudok, az alapján nekem ők már túl hippis, balos valami. 15 éve még vidáman nyomtam voltam rájuk, de azóta öregedtem annyit, hogy ma már nem.
  • a jobbik szintén vállalhatatlan. az ugyanis nem létező opció, hogy kilépünk az euból, közben agyonverjük és/vagy elégetjük a cigányokat, meg a zsidókat, meg kövéreket, meg a bajszosokat, meg a scootereseket, meg általában bárkit, akire épp haragszunk!
  • a kdnp, meg még ha létezne is valójában... ne már, komolyan?

az újak közül, az egyetlen aki valamennyire színpatikus (vagy legalábbis nem vált ki azonnali öklendezést belőlem), és még nagyjából tisztában is vagyok vele, mit akarnak az a 4k!, de egyelőre velük is nagyon bizonytalan vagyok. 

pedig olyan egyszerű lenne a kedvemre tenni! egy olyan kormányzó erőt szeretnék, aki maximálisan békén hagy, amíg nem ártok másnak, de közben nem veszi el minden pénzem, se az életkedvem. ide nekem egy jobboldali liberális pártot, de nagyon gyorsan! de igazi jobboldali és igazi liberális legyen, ne ilyen magyarul félreértelmezett, eltorzított, mutáns fos, ha kérhetem...

12 komment · 1 trackback

Címkék: politik

A bejegyzés trackback címe:

https://zahar.blog.hu/api/trackback/id/tr245309646

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.22. 11:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koljano1 2013.05.21. 23:06:18

Es kiderult, hogy meg megvan az ezer eves indapassom :-)

Ketfarku jo lenne, csak szerintem szakember bazisuk nincs, igy meg ha rajuk szavazol, az ugyanazt jelenti, hogy minden politikus huzzon a picsaba. Amit egyebkent szerintem ikszelhetove kellene tenni a cetlin, es mellette meg valaszthatnal egy kevesbe rosszat. Legalabb az igy hatalomra kerulok tudhatnak, hogy nem azert lettek megszavazva, mert milyen kurva jok, hanem azert, mert nem annyira szarok mint a tobbi.

Meg azt sem, hogy ha egy ceg elere lehet valsag menedzsmentet rakni, aki kimeletlenul nyir ahol kell, nem nezve az osszefonodasokat, rokonsagokat, akkor egy orszag elere miert nem lehet fogadni egy szakerto brigadot..

kavicsq 2013.05.22. 09:55:40

Leszarják és tudják jól, hogy nem azért lettek megválasztva, mert annyira jó arcok..Bajnai lófasz és ha szakember szagú, akkor nem asszisztált volna 8 évet az MSZP vezérkarában a 8%-os GDP csökkenéshez!! Majd amikor miniszterelnökké vált és az ország ott billegett a totális csőd szélén, akkor 3 megszorító intézkedést felvállalva nem dőltünk a kútba, de ettől ne legyen már szakértő...maximum szagú. Ráadásul megspékelve azzal, hogy nem társult ahhoz a társasághoz, akik felajánlották, hogy összefognak 2014-ben és közösen leváltják a Fideszt, de az alkotmányt is visszamódosítják. Bajnainak tetszik a jelenlegi alkotmány, csak ő akar az élen lenni, védje őt a rendszer...

Geza Denes 2013.05.22. 10:02:05

En arra gondoltam, hogy akar mi is alakithatnank egy partot. Ne lennenk szarabbak mint barmelyik opcio a fentiek kozul. Pl.: Balla Zoli lehetne a miniszterelnok. Jo a beszelokeje es ugy alltalaban jo kiallasu fiatalember. :) A teves vitakban pedig tuti alazna az ellenzeket. Termeszetesen a hatterben Noco iranyitana a szalakat mint fotanacsado, megis csak O ert legtobbet a politikahoz. Kavo lehetne a gazdasagi miniszter, robisz a kulturalis Kakonak csinalnank egy alltalanos fejlesztesi tarcat. Csovi beulhetne az alkotmanybirosag elere. Holdarcu Pista egeszsegugy, Kvalla G szocialis es/vagy sport, Rideg Zoli kornyezetvedelmi es agrar en pedig bevallanek valami nemzetkozi kapcsolatokert felelos izet amivel sokat utazhatok allami penzbol. Hehe :) Tovabbi otletek?

b0risz · http://zahar.blog.hu 2013.05.22. 10:58:53

@kavicsq: mondtam, én, hogy szagú. :) nem véeletlen írtam, hogy vállalhatatlan

b0risz · http://zahar.blog.hu 2013.05.22. 10:59:37

@Geza Denes: juhúúú! Dávid lenne a sörügyi államtitkár :D

koljano1 2013.05.22. 11:15:23

NA azert! :-) Azt hittem mar kimaradok a bulibol!

németh györgy 2013.05.22. 15:59:50

Figyelmesen, ugrásra készen türelmesnek kell lenni, azután ha van homály, majd feltisztul és kiderül, kivel szemben van kötelességünk!

Geza Denes 2013.05.22. 20:07:58

Jaj bocsi Kolja! Elfeledtem, hogy Te is agromokus vagy. Akkor nyilvan a Zolinak csak a kornyezetvedelmet adjuk, neked meg az agrart aztan gyorsan letre is hozhatsz valami tamogatasi rendszert komlo meg malata termesztesre. Muhahaha ;)

borisz 2013.05.23. 10:52:38

oké, Szikla lesz a belügyminiszter ;)

Szikla név már foglalt 2013.05.25. 13:06:53

Nem jó! Én a háttérben akarom megtömni a zsebeim.

borisz 2013.05.25. 14:52:23

@Szikla név már foglalt: hm. akkor majd elveszünk valakitől valamit és megkapod
süti beállítások módosítása