Friss topikok

  • A Román: kircsi lista, saját gyűjtés? (2015.09.21. 14:30) antitüntetőknek válasz
  • borisz: @kavicsq: na, így már legalább valós indokom is van arra, hogy miért toltam át estére :) kösz az ... (2014.02.22. 19:12) diéta 2014 - 14. nap
  • b0risz: @koljano1: természetesen a meló miatt kellett, magamtól még húztam volna :) (2014.02.18. 20:19) diéta 2014 - 11. nap
  • b0risz: most azt mondom, hogy nem akarok koffeint inni, ha ekkora para a ledzsalás róla. persze, buliban b... (2014.02.08. 09:16) diéta 2014 - 3. nap
  • b0risz: www.nosalty.hu/recept/spenot-pesto (fészbúkon dobta rám treszáné) én annyival megnehezítettem a do... (2014.02.06. 20:41) diéta 2014 - 2. nap

2004.07.06. 10:44 b0risz

nem linktár meg röviden megmondó kívánok lenni egyébként. csak kurva meleg van, ilyenkor meg nem forog olyan nagyon egyáltalán az agyam. viszont valamiért lenne kedvem írkálni. ambivalencia3 . há' ja. már előre "örülök", hogy a napon edzhetek délután. alighanem kínlódni fogok ismét a futás alatt. de megcsinálom, baszki, meg én! keményebb leszek*, mint a beton! osu! bár kicsit elbizonytalanított, és egyszerre meg is erősített (ismét ambivalencia!) a Szaku magazinban**  közölt cikk, miszerint Japánban általánosan elterjedt nézet, hogy az első két dant még nem tekintik igazi mesterfokozatnak, hanem birtokosa inkább "csak" haladó tanuló , akinek van már reménye, hogy esetleg  megtanul karatézni.
most ez milyen má?


*=mármint majd egyszer, nem most.

**= gyűlölöm azt a hülye szokást, hogy az újság egész belső borítója a weboldalt reklámozza, plusz az impresszumban is benne van, a www cím, de ha beírom, akkor nem létezik semmi az adott tartományban. tessék erről leszokni, kérem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zahar.blog.hu/api/trackback/id/tr355240613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása