Friss topikok

  • A Román: kircsi lista, saját gyűjtés? (2015.09.21. 14:30) antitüntetőknek válasz
  • borisz: @kavicsq: na, így már legalább valós indokom is van arra, hogy miért toltam át estére :) kösz az ... (2014.02.22. 19:12) diéta 2014 - 14. nap
  • b0risz: @koljano1: természetesen a meló miatt kellett, magamtól még húztam volna :) (2014.02.18. 20:19) diéta 2014 - 11. nap
  • b0risz: most azt mondom, hogy nem akarok koffeint inni, ha ekkora para a ledzsalás róla. persze, buliban b... (2014.02.08. 09:16) diéta 2014 - 3. nap
  • b0risz: www.nosalty.hu/recept/spenot-pesto (fészbúkon dobta rám treszáné) én annyival megnehezítettem a do... (2014.02.06. 20:41) diéta 2014 - 2. nap

2004.09.09. 13:55 b0risz

há, csinálom én itt szorgalmasan a melót, de elakadtam vele. elakadni azért nem jó, mert nem haladok (heh, megdöbbentő fordulat) és kicsúszok határidőből, ami jelen esetben nem működik. inkább haladnék, de agyam ebben meggátol. ráadásul kóla elvonón vagyok, ami egy kicsit kiljebb tolta ica-csökkentő túrámat. egyszerre nem megy, na! ha majd Helga hazajött, akkor lesz az, hogy csak hétvégén ica. jó?

kavicstól kaptam ezt a leírást a kóláról, s ez tette be a kaput:
Az USA több államában a rendőrség baleseti  helyszínelői 2 gallon (kb.7 liter) Cola-t visznek magukkal, hogy a  baleseteknél az úttestre folyt vért azzal távolítsák el.

Ha egy steak-et egy tálba tesznek, és Cola-val leöntik, két  nap alatt feloldódik.

A WC-kagyló tisztítása: Öntsön bele egy dobozos Cola-t a  kagylóba és hagyja ezt az igazi "csodaszert" egy óráig hatni, utána  öblítse le. A kagyló maradéktalanul tiszta lesz.

Rozsdafoltok eltávolítása egy krómozott felületről: Dörzsölje  be a felületet egy Cola-ba áztatott  alumíniumfóliával..

Az autóakkumulátor pólusairól könnyedén eltávolíthatja a  korróziót, ha egy doboz Cola-t ráönt. Figyelheti, ahogyan pezseg.

Egy berozsdásodott csavart meglazíthat, ha egy pár percig egy  Cola-ba áztatott rongyot tesz a  csavarra.

Ha kenőanyagokat akar eltávolítani egy szövetből, öntsön bele a mosógépbe a mosószer mellé egy doboz Cola-t, és futassa le a programot.  A doboz Cola segít a kenőanyag-maradékok  eltávolításában.

Eltávolítja a szélvédő szennyeződéseit  is.

Hasznos  információ:

A Cola aktív hatóanyaga a foszfor-sav, melynek pH-értéke 2,8.  Egy vasszöget 4 nap alatt old fel. A foszfor-sav kioldja a csontokban lévő kalciumot és hozzájárul a csontritkulás elszaporodásához.

Cola szirupot koncentrált formában szállító  tartálykocsikat különösen korrozionáló, veszélyes anyagokat jelző táblával  kell ellátni.

A Cola forgalmazók már 20 éve használják a teherautók  motorterének tisztítására!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zahar.blog.hu/api/trackback/id/tr495240685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása