Friss topikok

  • A Román: kircsi lista, saját gyűjtés? (2015.09.21. 14:30) antitüntetőknek válasz
  • borisz: @kavicsq: na, így már legalább valós indokom is van arra, hogy miért toltam át estére :) kösz az ... (2014.02.22. 19:12) diéta 2014 - 14. nap
  • b0risz: @koljano1: természetesen a meló miatt kellett, magamtól még húztam volna :) (2014.02.18. 20:19) diéta 2014 - 11. nap
  • b0risz: most azt mondom, hogy nem akarok koffeint inni, ha ekkora para a ledzsalás róla. persze, buliban b... (2014.02.08. 09:16) diéta 2014 - 3. nap
  • b0risz: www.nosalty.hu/recept/spenot-pesto (fészbúkon dobta rám treszáné) én annyival megnehezítettem a do... (2014.02.06. 20:41) diéta 2014 - 2. nap

a jó Pásztor

2009.01.31. 13:45 b0risz

nem nagyon akarok a jövőben itt köpködni a blogon, mert az utóbbi időben hál istennek, történjék bármi én derűs nyugalommal figyelem a világot. viszont makszimálisan ki vagyok akadva azon, hogy a TELJES magyar értelmiség egy fasz. liberális genny vagyok magam is, mint ők, igaz nincsen a hazugságok fejembe töméséről árulkodó bölcsészdiplomám, lehet, hogy ezért, de nagyon nem értem őket.

miért kell fölzúdulni azon, hogy a miskolci rendőrfőnök (mostanra már csak ex) kerek perec kimondja, hogy a rablásokat cigányok követik el városában? miért nem lehet felfogni, hogy nem azt mondta, hogy a cigányok mind rabolnak, hanem, hogy a konkrét rablók dzsipók? hogyan hívja fel a lakosok figyelmét a veszélyre, ha a kibaszott kurva erőszaktevő rablók körét még meg sem nevezheti?

ahhh, esetleg az a baj, hogy azt hihetik a népek, hogy a romák gázok? hát a népek tudják, hogy a romák gázok. gázok, mert csak hőbörögnek, ha szóba kerül, hogy lusták, semmirekellők, és még a családi pótlékért szült ivadékaikról sem gondoskodnak. (egyébként azok szerint akik szerint nincs cigány bűnözés, azok szerint nem is szülnek a romák gyerekeket pénzért, - kb ennyire megbízható a vidéken sosem értelmiség) gázok, mert semmit sem tesznek magukért(!), csak várják, ami szerintük neki jár, miközben azokért, akik nekik a megélhetést biztosítják még annyit sem hajlandóak tenni, hogy kiöljék maguk közül azokat, akik miatt mindegyiküket utálni szokás. röviden tehát leginkább azért gázok, mert nemhogy kivetik magukból a bűnöző 'keveseket', hanem a épp e többségük uralkodik rajtuk.

lehessen már kimondani ebben a kurvaországban, hogy ki miről tehet! ha nem mondhatom ki, hogy egyes bűncselekményeket mely jól körülhatárolható közösség tagjai követnek el, akkor azt sem mondhatom ki, hogy a kommunista vezetők voltak felelősek a kommunizmusért, meg azt sem, hogy a rendszerváltás óta uralkodó minden kormány és annak minden tagja felelős az ország jelenlegi állapotáért. ha nem mondhatom ki, hogy a rablók cigányok, akkor semmit sem mondhatok ki.

nyilván, van akinek az az érdeke, hogy érdemben itt ne legyen szó semmiről, és pont ők azok akik az ilyen esetekben rasszizmusról, meg fasiszta veszélyről nyilatkoznak. csak azt nem tom, hogy miért csak nekem tűnt fel, hogy a cigány rablók kurvára nem cigányokat, hanem mindenki mást raboltak ki? szóval kedves értelmiség: ki a faszom itt a rasszista?

APDÉT!

közben eszembe jutott még az is, hogyha a "faji" megkülönböztetés, egyáltalán a nemzetiség nyilvántartása már magában gáz, akkor hogyan lehetséges, hogy létezik bármilyen cigány önkormányzat? vagy, hogy a rákba' van az, hogy van roma rendőr egyesület?

remélem érthető mit nem értek...

24 komment

Címkék: politik

A bejegyzés trackback címe:

https://zahar.blog.hu/api/trackback/id/tr805241051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szikla 2009.01.31. 17:15:44

..legyen világosság,s lőn világosság..

saul 2009.01.31. 18:45:32

ez engem is felbaszott kicsit. meg az, hogy a sarkadi teszkó bezárását tervezik a szintén nem romák által rendszeresen elkövetett lopások és garázdaságok miatt. egyébként sztem ez a miskolci rendőrfőnökös eset gyönyörűen példázza az országban uralkodó állapotokat...

Duncan 2009.01.31. 22:53:29

A magyarországi cigánypolitika gyakorlatilag mindent elmond arról, hogy mennyire nézi ez a semmirekellő, inkompetens politikai elit hülyének a saját népét. Mert a gázárra lehet mondani, hogy világpiaci helyzet. A forint árfolyamára lehet mondani, hogy spekulációs támadás. A kenyér árára lehet mondani, hogy sok-sok bonyolult, mikro- és makrogazdasági összetevő és nincs mit tenni. DE A CIGÁNYKÉRDÉSBEN MIT ÉS KI ELŐL AKARNAK TITKOLNI?! A magyar állampolgár a saját bőrén érzi ezt a szégyenteljes állapotot, és kurvára nem lehet érte okolni sem az oroszokat, sem a világpiacot, sem senki mást, csak a rendszerváltás óta ebben az ügyben EGYETLEN KIBASZOTT LÉPÉST SEM TEVŐ, INKOMPETENS, ÖNZŐ, ÁLSZENT, HAZUG, TELJESSÉGGEL AMATŐR BAGÁZST, AKI A RENDSZERVÁLTÁSKOR KIIKTATHATLANUL BERÁGTA, BEETTE MAGÁT AZ ÁLLAMI POZÍCIÓKBA! Ezeket az embereket Orbánostól, Gyurcsányostól, Kövér Lacástól, Sólyom Lacástól, Fodor Gabeszostól az USA-ban már az ablakon dobták volna ki a SAJÁT VÁLASZTÓI! Csak ez az ország egy nagy rakás fos, és csupa hülye lakja, csupa hülye irányítja. Mi is hülyék vagyunk, mert most kurvaanyázunk két napig, aztán nem történik semmi, és 2010-ben ugyanúgy elmegyünk és szavazunk valamelyik FASZRA.

Ismeretlen_41918 2009.02.01. 00:30:31

nem megyek, nem szavazok. ha valaha egyáltalán, akkor puskával megyek véleményt nyilvánítani politikai ügyekben, nem szavazócédulával.

Duncan 2009.02.01. 13:27:10

Ki kell csődíteni 1 millió embert az utcára a rendőr csákó leváltása elleni tiltakozásul. Aztán megint és megint. Aztán népi kezdeményezés (50 ezer ember elég), aztán népszavazási kezdeményezés (200 ezer ember elég), ha nem megy, akkor tömegesen távol maradni a választásoktól, hogy érvénytelen legyen. Aztán rájönnek, hogy addig nem fognak tudni kormányozni, amíg az emberek számára fontos témákat nem kísérlik meg valamiképpen megoldani. Amíg azt érezzük, hogy ebben a kérdésben (cigánykérdés) a magyarok a saját rendőrségükben, a saját megválasztott vezetőikben, SENKIBEN nem bízhatnak, kizárólag a saját öklükben, addig nincs felelős képviselet és jogállamiság ebben a kurva országban.

Ismeretlen_41918 2009.02.01. 15:50:31

hát kicsit megkéstél, mert reggelre már visszahelyezték a csókát, de egyébként értelek :)

Duncan 2009.02.02. 10:43:43

A faji alapú megkülönböztetés egyébként nem minden esetben gáz, noha a rasszista kifejezés nyilvánvalóan mára pejoratív felhangot kapott. Bizonyos esetekben az USA-ban is alkalmaznak kvótákat pl. az egyetemeken, hogy a magasan kvalifikált afro-amerikaiak arányát növeljék. Ez egyben persze negatív diszkrimináció a fehérekkel szemben, viszont hosszútávon egyértelműen pozitív hatása van a társadalmi együttélésre, és megoldhat számos olyan problémát, amit karhatalmi eszközökkel nem lehetséges. Itthon nem létezik kisebbségpolitika. Nincs. Gyáva politikusok vannak csak.

Ismeretlen_41918 2009.02.02. 11:49:05

"Ez egyben persze negatív diszkrimináció a fehérekkel szemben, viszont hosszútávon egyértelműen pozitív hatása van a társadalmi együttélésre, és megoldhat számos olyan problémát, amit karhatalmi eszközökkel nem lehetséges." nnna, Obama színre lépésével akkor ezt az intézményt nyugodtan eltörölhetik, hiszen láthatjuk, most már semmi szükség a fehérek (+ sárgák, rézbőrűek és latínók) ELLENI diszkriminációnak, a nigák ugyanis láthatóan integrálódtak, egyenjogúsodtak.

Duncan 2009.02.02. 13:59:16

A romáknak is vannak országgyűlési képviselőik, sőt európai parlamenti is, mégsem mondható, hogy itthon a probléma megoldódott. :-)

Ismeretlen_41918 2009.02.02. 14:56:35

persze itt még messze vagyunk ettől, itt még az érettségizett cigány is ritka. de az óperenciás tengeren túl ez a para már nagyrészt megoldódott, hisz a Világ Hivatalos Ura jelenleg egy közülük kikerült negroid szupersztár.

Duncan 2009.02.02. 15:09:14

Arra akartam célozni, hogy a probléma nem megoldott addig, amíg ezek a társ. csoportok jórészt kirohadt lakónegyedekben tolják, sokkal nagyobb munkanélküliségben, alacsonyabb iskolázottsággal, szarabb szociális ellátással, és ezeken az arányokon nem változtatnak a kivételek, még akkor sem, ha az a kivétel az USA elnöke. Egyébként annyira nem ismerem az afro-amerikaiak helyzetét, szl nem akarok okoskodni. A lényeg, hogy ott legalább foglalkoznak a problémával, és nem úgy, hogy a nigáknak ingyen lakást, a gyerekszülés után pedig több és több pénzt adnak. Meg ott egészen más gyökerűek a problémák. A romákra senki nem mondhatja, hogy erővel hozták be őket és évszázadokon keresztül rabszolgaként dolgoztatták...

czr 2009.02.03. 10:22:45

a "jóléti" társadalomban, nem égeti ki -annyira- a szemét az átlag szabó dzsónak, hogy a felebarátom, -tök mindegy milyen hajszinű- megint csak a segélyből vette meg a kocsi alá a neonfényt. ...mert a szabó dzsónak, már 2 van az övén... ha náluk is a szárazon vett megélhetés vs. parazitizmus problémája lenne porondon, akkor tuti, hogy ismét szolnának a coltok, füstölnének a keresztek.

Ismeretlen_41918 2009.02.05. 11:11:38

meglepődnék, ha ez a cikk nem illene ez alá a post alá: http://index.hu/politika/bulvar/veres090205/ most akkor rasszista vagyok, vagy csak van elegendő élettapasztalatom? (kis segítség: nem vagyok rasszista)

kavicsq 2009.02.06. 12:51:34

Nem annyira ide, de mégis vicces. Egyik ismerősöm mesélte, hogy volt a Gödörben valami roma kulturális sorozat és az egyik koncert előtt kiállt a nagy bajuszú prímás: - vigyázzatok az értékeitekre, mert sok cigány van itt :) Nem tudja, hogy poénnak szánta-e, de kurvára komikus volt.

Ismeretlen_41918 2009.02.06. 12:58:38

úgy tom, hogy 'cigány' a romák szájából erősen pejoratív tud lenni. magyartól elnézik, mert romának értik, de tudtommal, ha ők mondják a tesójukra, akkor az szidás.

czr 2009.02.09. 11:55:58

mind1, csak dögöljön!!!

Ismeretlen_41918 2009.02.09. 12:59:53

a veszprémi ölés fényében a magyar romapolitika honi helyzetéről álljon itt e kis feljegyzés: "Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján olvasható közlemény szerint az egyik gyanúsított Raffael Sándor körülbelül 170 centiméter magas, izmos, erős testalkatú, rövid sötét hajú. Másikuk, Sztojka Iván körülbelül 165-170 centiméter magas, izmos, sportos testalkatú, kopasz, feje borotvált." majd ugyanebben a cikkben lejjebb: "A rendőrségnek nincsenek információi arról, hogy az elkövetők romák lettek volna, mondta az Index kérdésére Váradi Piroska." (innen: http://href.hu/x/84yf ) melyik ovis nem ismeri fel egyből a raffel, és a sztojka családnevek viselőinek származását? és ha bárki tudja, akkor a rendőrök miért nem?

kavicsq 2009.02.09. 14:39:34

Én nem tudom mire alapozod ezt! http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11632397

Ismeretlen_41918 2009.02.09. 15:05:45

ikszdé

kavicsq 2009.02.09. 16:11:25

Még egy videó. Ez állítólag ugyanaz a banda. Tavaly nyomták Siófokon ezt, mert szerették volna átvenni a "sétány védelmét". Basszus, egy ilyen eset után sem nézett senki a körmükre? Hát hogy a picsába ne gondolnák azt, hogy ők még embert is ölhetnek? http://www.youtube.com/watch?v=kRFZuvPwRhg

Duncan 2009.02.09. 17:15:45

Valaki írta a videóhoz kapcsolódva, hogy vicces, hogy a Magyar Gárdát szó nélkül betiltják, ezek meg informálisan végig kurvaanyázhatnak egy békés várost.

Olgi 2009.02.09. 17:21:14

Nem mindig szeretem Bayer-t, de itt most igaza van, és ezt még a veszprémi balhé előtt irta. http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=159651

kavicsq 2009.02.09. 17:44:28

Azon gondolkodtam miközben a különféle híreket olvastam és benne a sok véleményt, miszerint nem kell cigánybűnözésről beszélni, mert nem mind, csak egy része a bűnöző, hogy ez addig lenne helytálló, amíg ez a csoport mindig ugyanaz lenne. Így, hogy egyszer Miskolc, másnap Veszprém, Kkhalas, Bp, Eger és szinte az ország összes megyéjében történik valami, már nem igazán lehet másképp ezt a csoportot jelölni, mint cigányok. Ha pl. a miskolci cigányokról olvasnék naponta híreket a napi bűncselekményeikről, addig talán tényleg erős lenne a cigánybűnözés...

Ismeretlen_41918 2009.02.10. 17:18:16

nem gondoltam volna, hogy ilyet valaha le fogok írni, de a fenti bayer cikkel is, meg ezzel is: http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=159771 minden szavában egyet értek.
süti beállítások módosítása